Események

Konferenciák, workshopok, versenyek és kerekasztalbeszélgetések. Nem ülünk egy helyben, folyton szervezkedünk.

Magyarország, mint a blockchain technológia Közép-Kelet Európai központja. Ez a víziónk, és ennek megvalósulásáért teszünk nap mint nap.

Eddigi események

Miss International Hungary on Chain

Időpont

2018. április 27.

Helyszín

Akvárium Klub Budapest | 1051 Budapest, Erzsébet tér 12.

Miután Puzsér Róbert és Szirmai Gergő bemutatta nekünk szórakoztató és tanulságos filmjeleneteken keresztül, hogyan jutottunk el a napjainkban egyre inkább elterjedő kriptogazdaságig, bulizz a Blockchaineum csapatával az Afterpartyn alőtte pedig válaszd meg on Chain a Miss International Hungary Szépségkirálynőjét!

A Blockchaineum egyik alapítója jóvoltából elhozzuk Nektek a Miss International Hungary szépségversenyt is, ahol – ha minden együtt állás nekünk kedvez – blockchain-en keresztül fog történni a szavazás a gyönyörűbbnél is gyönyörűbb lányokra.

Tovább az esemény oldalára

Blockchaineum 2.0 Konferencia

Időpont

2018. május 23.

Helyszín

Akvarium Klub | Budapest, V. kerület, Erzsébet tér 12.

A tavalyi sikeres konferencia után, elérkezettnek látjuk az időt, hogy a frissítsük az akkor elhangzottakat, és beszéljünk az újdonságokról. Új témák, új előadók, új innovációk. Ráadásul idén a Blockchaineum 2.0 konferencia ad otthon magyarország első blockchain versenyének, a Block Knights Contest döntőjének.

Tovább az esemény oldalára

Kriptogazdaság?

Puzsér Róbert/Szirmai Gergő

Block Knights Contest 2018 Elődöntő

2018. április 27.

Akvárium Klub Budapest | 1051 Budapest, Erzsébet tér 12.

Az BKC elődöntőjére több izgalmas programot is tartogatunk számotokra!

Felkértük Puzsér Róbertet és Szirmai Gergőt, hogy mutassa be nekünk szórakoztató és tanulságos filmjeleneteken keresztül, hogyan jutottunk el a napjainkban egyre inkább elterjedő kriptogazdaságig!

A Blockchaineum egyik alapítója jóvoltából pedig elhozzuk Nektek a Miss International Hungary szépségversenyt is, ahol – ha minden együtt állás nekünk kedvez – blockchain-en keresztül fog történni a szavazás a gyönyörűbbnél is gyönyörűbb lányokra.

Tovább az esemény oldalára

X