Számunkra fontos a közös siker,

mert szeretnénk, ha a világ egy kicsit jobb hely lehetne.

A blockchain korunk meghatározó innovációja és rövidesen mindennapjaink része lesz. A Blockchaineum csapat azt vállalta, hogy a lehető legszélesebb körben evangelizálja a blockchain technológiát magát és az arra épülő fejlesztéseket, valamint összefogja a technológia bármely szegmensében jártas szakembereket a régióban, illetve Magyarországon.

Kik vagyunk?

Ragó Sándor

Ügyvezető & Társalapító

Cégvezető. A Blockchaineum-projekt egyik alapítója. Digitális marketing szakközgazdász. Több mint 10 éve foglalkozik digitális marketinggel. A legújabb technológiák evangelistája.

Czeglédi Tamás

Üzletfejlesztési stratéga & Társalapító

Marketing és pénzügyi szakember, szakterülete az üzletfejlesztés és a nemzetközi piaci bevezetés. A Blockchaineum projekt egyik megalapozója, érdeklődési területe a blokklánc pénzügyi alkalmazásai.

Kész Alexandra

Business Development Representative

A marketing folyamatokért és a rendezvényekért felelős. Küldetésének érzi, hogy minél szélesebb körben megismertesse a blockchain technológiát a Blockchaineum edukációs és ismeretterjesztő eseményeinek segítségével.

Dr. Szabó Zoltán

Business Development Representative
Egészségügyi szakértő

Negyedszázadot töltött az egészségügyi rendszer legkülönbözőbb pozícióiban, és mindig a legnehezebb kérdésekre kereste a választ. A Blockchain jelenleg a legjobb válasz lehet számos kardinális kérdésre.

Dobó Krisztián

Web commando

Techmániás kölyöktigris, éjjel-nappal bevethető egyszemélyes webhadsereg. Ha felnő, cyber nomád lesz.

Panda Stojanovska

Business Development Representative

A legfontosabb nemzetközi szakmai szereplőkkel való kapcsolatfelvételért, kapcsolatkezelésért és hálózatépítésért felelős.

X